Clouds
21 Budapest
Dollár
368,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
441,48 Ft
Bitcoin
23,093 $

Szexi képek készültek Molnár Anikóról egy fotózáson

Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ismét fotózáson járt a Való Világ egykori sztárja, aki jól érezheti magát a bőrében, és rengeteg dicséretet kap a követőktől.

Molnár Anikó még mindig az egyik legismertebb név a hazai hírességek között, köszönhetően a Való Világnak. Az egyik első olyan sztár, aki a VV-nek köszönhette az országos ismertségét, és azóta nem keveset változott a világ.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

A karakterek is totálisan mások, mint amikor Anikó volt a VV szereplője. Azóta hosszú évek teltek el, megváltoztak a szokások, ahogyan az emberek is, és minden olyan szinten felgyorsult, hogy azt már követni is nehéz.

Ráadásul olyan mennyiségű tartalom vesz körbe bennünket, hogy nem érünk a végére. Ha csak a közösségi médiát pörgetjük, azzal is napi szinten órák mennek el, és sokszor ezt gyakorlatilag észre sem vesszük.

Anikónak is meg kellett tapasztalnia, hogy mekkorát változott a világ, alig 15-20 év alatt, gyakorlatilag össze sem hasonlíthatóak a generációk egymással. Ennek van előnye, és talán még több hátránya, különösen a párkeresés területén.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2