Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,29 Ft
Bitcoin
65,767 $

A Konyhafőnök VIP: váratlan név távozott a versenyből

Egy nagyon intenzív és fordulatos nap végén ismét távoznia kellett valakinek A Konyhafőnök VIP mezőnyéből.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az Elődöntő negyedik napján a kék versenyzők két fős csapatokban néztek szembe a zsűri kihívásaival, ami már önmagában megnehezítette a dolgukat, hiszen nem minden páros tudott jól együttműködni. Üvöltözéstől, kukában landoló ételektől és földön mászó versenyzőktől zengett a konyha.

Már a főzés előtt kialakult némi feszültség a versenyzők között, hiszen ekkor közölte velük Ákos, hogy ki kivel fog főzni a csapatos napon. Osváth Zsolti félelme beteljesült, mert mentora úgy döntött, hogy Petivel kell megoldaniuk a feladatokat. Ezt csak tetézte, hogy a pultba lépve észrevettek egy kolbásztöltő gépet, ami nem sok jót jelentett az első főzést tekintve. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Az óra elindulása után a stressz is meglódult a hírességekben, ami nemcsak ideges rohangálásban, de vitákban is megmutatkozott. Hagyma és Nagy Viktor például összeszólalkoztak egy sütő miatt. Hagymáék sütő híján Viktorékhoz tették be az ételüket. Ez viszont nem tetszett a sportolónak és odaszólt ellenfeleinek, aminek hangos vita lett a vége, mivel Hagyma sem hagyta magát – írja az RTL az összefoglalójában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Megint gázolt a vonat, most Pátrohán

Ezúttal Pátrohán gázolt a vonat, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak, de ez már a sokadik ilyen eset rövid időn belül.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.