Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,24 Ft
Euró
395,46 Ft
Font
468,40 Ft
Bitcoin
62,027 $

Szőke Zsuzsiról az év egyik legszexibb fotója készült

Szőke Zsuzsanna egyre népszerűbb a közösségi médiában, ami a megjelenésének is köszönhető, nőként is sokan megemelik előtte a kalapjukat.

...svg content...Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szőke Zsuzsit főként a Dancing with the Starsból ismerhetjük, de azok, akik jártasak a tánc világában, már régóta tudhatják, kiről van szó. Ötszörös magyar bajnokként is letette a névjegyét, és emellett kiváló tanári képességgel rendelkezik.

Nem magától értetődő, hogy valaki ugyanolyan jó tanár, mint táncos, sok más tulajdonság is szükséges ehhez, kezdve a türelemmel, és az olyan energiákkal, melyek által hatni lehet az emberre, aki például teljesen amatőr. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Ez sokszor még nehezebb is, mint maga a versenyzés, ahol gyakorlatilag csak magunkra kell figyelnünk, illetve a partnerünkre. Ez egy nagyon különleges és színes világ, mely a TV2-nek köszönhetően az elmúlt három évben nagyon nagy rivaldafényt kapott.

A Dancing with the Stars harmadik évada nemrég ért véget, amit Csobot Adél nyert meg Hegyes Bercivel, teljesen megérdemelten. Zsuzsi is harcban volt, és megint olyan teljesítményt nyújtott,a amivel lenyűgözte a nézőket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.