Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Hal a tortán: Zámbó Árpy az arcára kente a desszertet (videó)

Finoman szólva sem jött át Zámbó Jimmy testvérének Polgár Tünde desszertje, inkább az arcára kent az édességet.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Árpy mindig is nagy figura volt, ő valóban egy olyan karakter, aki élvezi az életet, és inkább a jó dolgokra koncentrál. Nyilván neki is a mai napig hiányzik a testvére, akit ideje korán vesztettek el.

A legenda már több mint 20 éve nincs közöttünk, akinek az édesanyja ezen a héten hunyt el 96 éves korában. Jimmy ugyancsak szerette az életet, és mondhatni a pályafutása csúcsán vesztette életét. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Árpy az évek alatt több műsorban is szerepelt, legutóbb a Hal a tortánban igyekezett megmutatni, hogy mire képes a konyhában. Most azonban vendég volt, Polgár Tündét látogatták meg a sztárok, hogy egyenek valami finomat.

Jimmy testvére várta a desszertet, de az finoman szólva sem nyűgözte le. Sosem evett még ilyen gesztenyepürét, nagyon nem ízlett neki az öntet, és ennek hangot is adott az interjúszobában.

Fogta magát, és végül az arcára kente a desszertet, amivel megint megcsinált a hangulatot. Egy több mint váratlan jelenet volt ez tőle, Tünde is csak fogta a fejét, nem akarta elhinni, hogy mi történik.

Még több bulvár: Csobot Adél győztes táncpartnere, Hegyes Berci is üzent

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.