Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,02 Ft
Euró
397,64 Ft
Font
477,32 Ft
Bitcoin
61,556 $

Farm VIP 3: Vajtó Lajos és Csuti megdöbbentő hírekkel érkezik (videó)

Vajtó Lajos és Csuti is sokkoló hírekkel tért vissza a táborba, ami valószínűleg mindenre hatással lesz a játékban.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Farm VIP 3 már az indulásának pillanatában rendkívül izgalmas, váratlan volt, és a nagy viták sem maradtak el. Ezen viták legnagyobb része eddig Szorcsik Vikihez voltak köthetőek, akit rengetegen támadnak a közösségi médián keresztül.

Erősen megosztó a karaktere, és Nyertes Zsuzsa kiesése kapcsán is kapott néhány negatív hozzászólást. Már azt is kilátásba helyezte, hogy kiszáll a játékból, de ezt végül nem tette meg, folytatja. Soron kívül Bejelentést tett Szijjártó Péter az Izraelt ért iráni rakétatámadást követően

Azt azonban elismerte, nem esne nehezére a sárga csapatnál folytatnia, akikkel jó a tapasztalata. Időközben a sárga csapat is megreccsent, főként Visváder Tamás az, aki körül egyre több a kérdőjel.

Olyannyira, hogy egyre inkább a pirosakhoz húz a szíve, amin megdöbbentek a társai. Nemigazán számítottak arra, hogy ekkora gond van, és Tamá kedve zuhanóban van, míg a fő fezér Csuti lett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Súlyos figyelmeztetést kapott Irán az Egyesült Államoktól

Ha Irán közvetlen támadásokat fog indítani Izrael ellen, annak súlyos ára lehet, erre figyelmeztetett az USA védelmi minisztere.

Orbán Viktor rendkívüli nemzetbiztonsági ülést tartott Irán miatt

Orbán Viktor miniszterelnök is reagált a súlyos közel-keleti helyzetre, ami miatt rendkívüli nemzetbiztonsági ülést tartott, melyen többek között Rogán Antal és Szijjártó Péter is ott voltak.