Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Így nevetteti meg a kisfiát Hajdú Péter (videó)

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hajdú Péter tapasztalt édesapaként pláne tudja, hogyan kezelje a gyerekeket, mitől érzik jól magukat, és láthatóan remek a kapcsolat közöttük.

Édesapának lenni hasonlóan különleges, mint édesanyának, még, ha ez sok szempontból más. Azt a fajta kapcsolatot nem lehet felülmúlni, ami egy édesanya és a gyermeke között alakul ki az évek alatt.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Ennek nyilvánvaló okai vannak, ugyanakkor az édesapákkal való kapcsolat is különleges, és nem szabad háttérbe helyezni. Az apák feladata szintén fontos, ők jelentik a hátteret, többek között érzelmileg is.

Kikerülhetetlen, hogy az édesanyák ne érezzék magukat nyomás alatt, és nem ritka, amikor depresszióba esnek. Ez az a pont, amikor az apukáknak minden korábbinál feljebb kell kapcsolniuk, és sokan meg is teszik.

Hajdú Péter tapaszalt édesapa révén minden apróságot ismer már ezzel kapcsolatban, amik segíthetnek. Kedvese most először lett édesanya, így sok olyan dolog van, ami új számára, ugyanakkor a vőlegénye tapasztalata adott.

Nagyon jól érzik magukat hárman, már javában készülnek az ünnepi időszakra, miközben a játékos percek sem maradhatnak el. Péter szereti megnevettetni a kisfiát, mint azt alább a videóban is látni fogjátok.

Még több bulvár: Rúzsa Magdi a születésnapján üzent