Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Farm VIP 3: Schobert Norbi hatalmasat csalódott az egyik sztárban

Schobert Norbi korábban kiállt a híresség mellett, majd azzal kellett szembesülnie, hogy tévedett, míg Smaltig Dalma átlátott a szitán.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Eddig sem unatkozhattunk a Farm VIP 3 alatt, rendkívül intenzív a verseny, és mindkét csapatnál vannak súlyos problémák. Eleinte a pirosak végig csak veszekedtek, de közben hozták is az eredményeket.

Míg a harmónia szigetének nevezték a sárga csapatot, szép lassan kiderült, hogy ebből már semmi nem igaz. Visváder Tamás csalódott a csapatában, mely nem állt ki mellette, és szerinte nem mindenki mutatja az igazi arcát. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Számára eljött az a pont, hogy ebből az egészből elég, ugyanakkor nem adja fel, de elismerte, hogy egyre inkább húz a szíve a piros csapathoz. A másik oldalon pedig Szorcsik Viki lenne az, aki költözne, így akár helyet is cserélhetnének.

A pirosak a termelési feladat értékelése alatt többször is ledöbbentek, és nemcsak a sima vereség miatt. Fruzsina ugyanis elárulta, hogy megjátszotta a sírást, amikor náluk volt kémkedni, és ez többeknek rosszul esett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2