Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,117 $

Hal a tortán: Gáspár Evelin házában még egy zenekar is fellépett (videó)

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon is megadta a módját Gáspár Evelin a vendégfogadásnak, a ház pedig csodálatosan nézett ki, kezdve a nagy terasszal.

Gáspár Evelin szereti megadni a módját a dolgoknak, többek között akkor is, ha divatról van szó, ezt már számtalanszor láthattuk. Nagyon kedveli a csinos, divatos és trendi ruhákat, miközben egyedien öltözködik.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Néha sportos, máskor pedig rendkívül elegáns, mindkét vonalat képviseli, és kényelmesen érzi magát ebben. A Hal a tortán új évadában is csinosan jelent meg, amit még a nyári időszakban rögzítettek.

A vendégek között foglalt helyet L.L. Junior és Zámbó Árpy is, akik nagy szakértői a zenének, így pláne értékelték a fellépőket, mert Evelin erre is gondolt. Árpy az egyik pillanatban olyan hangosan üvöltött, hogy Polgár Tünde hirtelen megrémült mellette.

Mindeközben a levest fogyasztották, amit Erdélyi Mónika hidegnek talált, nem volt túlságosan elégedett ezzel. Örültek volna, ha a leves meleg, vagy legalább langyos, ám az íz többek között ezért is kárpótolhatta őket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2