Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Farm VIP 3: óriási csalódás lett Fruzsi kamu sírásából, Andi is sírt miatta

Miután a pirosak megtudták, hogy Fruzsi csak át akarta verni őket a sírásával, többen is nagyot csalódtak, és ennek hangot is adtak.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP 3-ban is zajlik az élet, és még mindig csak egy versenyző távozott, meglepő módon Szandi, és Fruzsi ellen, aki a legtöbb szavazatot kapta. A színésznő most épp azzal húzta ki a gyufát, hogy sírást imitált a piros csapatnál, akik nagyon sajnálták őt.

Egyszerűen csak át akarta őket verni, ami részben sikerült, mert Zsuzsa abszolúte magára vette a dolgot, és őszintén sírt. Egyedül Dalma volt az, aki az elejétől kezdve kételkedett, bár nem látta az alakítást, csak hallott róla. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Andi szintén megsajnálta Fruzsit, és csalódott a színésznőben, mert nem várt tőle hasonlót. Mindez nem sokkal a jelenet után derült ki, amikor a két csapat egymással szemben állt a mezőn, és várták a fejleményeket.

„Ezt most nem mondod komolyan?” – mondta Miki. „Nagyon jó színész vagy, le a kalappal!” – tette hozzá. Zsuzsa hangsúlyozta, szívből sírt, és ezúttal is megkönnyezte a helyzetet, mert nem esett jól neki.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Motorosok csapódtak egy autónak Maglódon

Ketten ültek a motoron, amikor egy személyautónak ütköztek Maglódon, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Az elmúlt időszak egyik leglátványosabb felvételsorozata látott napvilágot egy meteorról, ami a salgói vár felett haladt tovább.