Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,270 $

Farm VIP 3: Schobert Norbi fia nagyon kemény volt (videó)

Schobert Norbi fia először villant meg igazán a Farm VIP 3-ban, és nem is várt sokat ezzel, mindenkit lenyűgözött.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Farm VIP 3 egyik legnagyobb meglepetését Schobert Norbi 17 éves fia okozta, aki igent mondott a TV2 felkérésére. A fiatal srác folyamatosan bizonyítja a szerénységét, és azt, hogy kiváló nevelést kapott, remek értékeket képvisel.

Abszolúte fair a játékokban, hallgat az idősebbekre, tisztelettudó, és közben úgy hajt, ahogy azt kell. Ezzel többek között a társait is motiválja, nemcsak saját magát, miközben egyre fontosabb szereplővé válik. Soron kívül Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

Nem ő beszél a legtöbbet, sokkal inkább a munkában látja a siker kulcsár, és ez nagyon is így van. Legutóbb például egy igen kemény fizikai feladatot kellett teljesíteniük, hatalmas mennyiségű hagymát cipeltek fel a hegyre.

Mindeközben tűzött a nap, többen is szenvedtek, míg Norbi megállás nélkül haladt előre, jó tempót ment. Sőt, még fordult is, másoknak is segített, és igazán meg sem izzadt, futni is tudott volna.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.

Közel 400 holttest került elő a gázai Nasszer kórház melletti területekről

A palesztin polgári védelem szerint közel 400 holttestet találtak tömegsírokban a gázai Khan Júniszban található Nasszer orvosi komplexumban.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.