Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Tóth Andi: “Nagyon örülök, hogy nem látszott, mert egyébként nincs tüdőm”

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi nagyon boldog, hogy újra táncparkettre léphetett a Dancing with the Starsban, és természetesen a komoly dicséretek sem maradhattak el.

Tóth Andi 2022-ben megkérdőjelezhetetlenül a legjobb táncosa volt a Dancing with the Starsnak. Sőt, azt kell mondjuk, hogy minden más nemzet évadában szereplőkkel is fel tudná venni a versenyt, legyen szó bármelyik szezonról.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ez pedig sokat elmond a képességeiről, noha korábban semmilyen táncos múlttal nem rendelkezett. Hosszú heteken át gyakorolt, napi szinten órákat töltött a táncteremben Andrei Mangrával, gyakorlatilag a tánccal kelt, és azzal is feküdt.

Valószínűleg sokkal kevesebb gyakorlatlással is képes lett volna nyerni, akkora volt az előnye, ám mivel maximalista, a saját ligájában versenyzett. Megérdemelten húzta be a végső győzelmet, szombat este pedig visszatért.

Nem is akármilyen módon tette ezt meg, rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogyan táncol majd Andi egy év kihagyást követően. Sok ideje nem volt a felkészülésre, és egy nehéz időszak van mögötte, de mindent beleadott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2