Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki szerint ez már gusztustalan (videó)

Szarvas Andi már várta, hogy Szorcsik Viki mikor akad ki megint, amire sokat nem kellett várnunk, a többiek csak néztek.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Viki a Farm VIP 3 kezdete óta feszült, folyamatosan vitákba keveredik, és egyszer már kilátásba helyezte, hogy elhagyja a versenyt. Annyira elege lett, hogy kész volt hazamenni, nagyon nem volt elégedett a társaság egy részével.

Noha úgy tűnt, megbeszélték a dolgokat, valamivel több mint 24 órával később jött az újabb balhé. Viki nagyon dühös lett reggel, amikor szembesült a mosatlan tárgyakkal, és ebben most igencsak igaza volt. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Nyertes Zsuzsával volt egy nagyobb vitája, akivel ugyancsak nem volt elégedett, de ez másokra is igaz volt. Gusztustalannak nevezte azt, amit lát, többek között a szobában is, ahol állt a kosz és minden ruha össze-vissza volt.

Lajos ezúttal Vikinek adott igazat, szerinte a lányok kissé elkényelmesedtek, de ennek most véget vet, és ettől kezdve rendet fog tartatni. Hogy ebből mi lesz, azt nem tudni, viszont a felvételek önmagukért beszélnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.