Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,55 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,041 $

Rúzsa Magdi a születésnapján üzent

Fotó: Rúzsa Magdi énekel a Campus Fesztiválon Debrecenben a megnyitó napján, 2022. július 20-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A háromgyermekes édesanya 37 esztendős lett, de mintha még mindig csak a 30-as évei legelején járna, jó pár évet letagadhatna a korából.

Nem tudunk nem elfogulatlanul beszélni Rúzsa Magdiról, aki nemcsak egy kiváló és kivételes énekesnő, hanem egy rendkívül értékes ember is. Amikor a tehetség és az érték találkozik, abból általában csak jó dolgok születnek.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Emiatt is oly különleges Magdi pályafutása, aki az élete során már sok ezer embert tett boldoggá a dalai által, melyek lélekgyógyító hatással bírnak. Azok, akik még nem jártak egy koncertjén sem, tegyék meg, mert egészen más élményben lesz részük, mint bárhol máshol.

Magdi minden egyes pillanatban rezonál a közönséggel, és olyan energiákat mozgat meg, amik valódi hatással bírnak. Igazi minőség, amelyet képvisel, és ez a lelkére is értendő, nagyon eredeti, fontos értékeket ad át, hordoz magában.

Magdi 1985. november 28-án látta meg a napvilágot, azaz napra pontosan 37 esztendővel ezelőtt. Azóta rengeteg minden történt vele, és immáron háromszoros édesanyának mondhatja magát, miközben a pályafutása folyamatosan csak felfelé ível.

„Én Istenem! Csak azt szeretném mondani, hogy köszönök mindent! Szeretlek!!! Boldog vagyok!” – írta a posztjában Magdi, akinek ezúton is szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni, illetve sok egészséget.

Még több bulvár: DWS 3: Lékai-Kiss Ramóna lélegzetelállító táncos ruhája a döntőre