Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

A Konyhafőnök VIP: megint kigyulladt a mikró (videó)

Folytatódnak A Konyhafőnök VIP küzdelmei, ám ezúttal már Sárközi Ákos versenyzői lesznek akcióban a konyhában.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az előző héten Rácz Jenő csapata lendült akcióba, mely eredményezett pár igencsak meglepő jelenetet. Járai Máté például minden egyes napos abszolvált, bár volt egy pont, amikor úgy érezte, Jenő nem akarja őt a versenyben látni.

Akkor úgy festett, hogy rosszul áll a szénája, mert szinte mindent rosszul csinált. Jenő pedig győzködte, hogy igenis kiáll mellette, és igyekszik neki segíteni, de ehhez neki is akarnia és hinnie kell. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Mindeközben sorra búcsúztak a sztárok a mezőnytől, akik már nem esélyesek a végső győzelemre. Volt itt minden, kezdve a drámai pillanatokkal, míg az egyik híresség a kiesésekor kirohant a stúdióból a konyhából.

Ez a hét Sárközi Ákos versenyzőiről fog szólni, ami ugyancsak izgalmas lesz. Ákos csapata szintén erősnek tűnik, Kármán Odett viszont már a szerelme, Kamarás Norbi nélkül lesz kénytelen teljesíteni, ami az előnyére is válhat, mert korábban nagyon sokat támogatta a konyhában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.