Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Dancing with the Stars: tombolt a közönség Pap Dorci szexi tánca alatt (videó)

Pap Dorci és Baranya Dávid a döntőben a második táncuk alatt már újat mutatott, mert ez egy eddig nem látott koreográfia volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Baranya Dávid
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dorci közel két hónappal ezelőtt az első táncát követően majdnem kiesett. Nagy hiba lett volna a közönség részéről, ha kiszavazzák, látván azt, hogy mit nyújtott azt követően, és bejutott a döntőbe.

Egyik hétről a másikra óriási fejlődésen ment keresztül, majd szép lassan elkezdte elhinni magáról, hogy megnyerheti a finálét. Nem volt könnyű dolga a döntőben, és nemcsak Csobot Adél miatt, mert Somhegyi Krisztián is óriásit ment. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

További motivációt jelentett számukra, hogy a második tánc előtt megmutatták az állást, persze csak fantomképekkel. Akkor az egyik páros óriási előnyre tett szert, míg a másik kettő közel volt egymáshoz.

Sokan azt sejthették, hogy Csobot Adélék állhatnak az élen, ám ezek csak tippek voltak, függetlenül attól, hogy a színész- énekesnő tökéletesen teljesített, mintha csak egy profi versenyen lenne.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.