Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

G.w.M.: „De jó, hogy nem asszonynak születtem”

A rapper örül, hogy nem asszonynak született, miután látta, hogy milyen komoly meló háztartást vezetni, kezdve a bevásárlással.

Fotó: Instagram/G.w.M.
TV

Takács Petra

Szerkesztő

G.w.M. rajongói több szempontból is boldogok lehetnek, hogy Kulcsár Edina lett a rapper új párja. Egyrészt soha nem láthatták ilyen boldognak, még a szerelme arcmását is magára tetováltatta, és nem kis méretben.

Közös tetoválásuk is van, de ami ennél is különlegesebb, hogy hamarosan babájuk lesz. Nagyon várják a pici érkezését, akiről eddig nem sokat tudni, már csak a babonák miatt is, illetve igyekeznek megtartani a privát szférát. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Amióta Edina G.w.M. párja, a zenész sokkal többet szerepel a médiában, televíziós műsorokat vállal el. Egyszerűen boldog, jó kedve van, kiegyensúlyozott, és a nézők szeretik őt, még akkor is, ha megosztóbb karakter.

Meglepő módon a Hal a tortán új évadában is megjelent, melynek ideje alatt több dologgal is szembesült. Többek között azzal is, hogy már a bevásárlás is rettentő fárasztó tud lenni, nem beszélve a többiről.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.