Dollár
396,24 Ft
Euró
418,04 Ft
Font
484,76 Ft
Bitcoin
16,959 $

Mióta itt jártál:

Farm VIP 3: szembesítették Szorcsik Vikiéket, balhé lett belőle

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Senkit nem lep már meg, hogy gyakorlatilag minden egyes nap van valamilyen konfliktus és balhé Szorcsik Vikiék körül, akik egyre kellemetlenebb helyzetbe kerülnek.

Nem áll jól Szorcsik Viki és Smaltig Dalma szénája, akik láthatóan összetartanak, de a többieknek nagyon nem tetszik a viselkedésük. Szarvas Andit már nem egyszer illették keményebb negatív kritikával, és miután megnyerték az első termelői feladatot, leültek beszélgetni a csapattagok.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

Szükség volt erre, mert hiába vannak nyerőszériában, borzalmas a hangulat és többen rosszul érzik magukat emiatt. Dudás Miki őszintén, teljesen normális hangnemben mondta el a véleményét, az érzéseit, majd Viki megint kiakadt.

Miki megjegyezte, érdekes, hogy a hat másik ember elvan egymással, nem veszekednek, kettejük körül pedig mindig van valami. Erre Viki azt mondta, nekik van konfliktusuk velük, noha csak pár napja vannak a farmon.

Viki nem hagyta abba, és arra kérte Mikit, hogy ha baja van, akkor mondja azt el. A volt sportoló erős és őszinte választ adott, miszerint nem mer velük beszélni, mert olyan lányoknak tartja őket, akiket inkább elkerül.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2