Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,647 $

Ezt mondta Messinek a szaúdi játékos, miután megszerezték a vezetést

Az argentinok veterán szupersztárja nem teszi ki az ablakba az Al-Bulayhitól kapott fricskát.

...svg content...MTI/EPA/Rungroj Yongrit
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Argentína 36 mérkőzéses veretlenség után érkezett meg Katarba, ahol papíron a leggyengébb rivális ellen kezdték meg a világbajnokságot. A hangsúly ebben az esetben a „papíron” van.

Szaúd-Arábia ugyanis hátrányból fordítva legyőzte Argentínát, amivel a világbajnokságok történetének egyik legnagyobb bravúrját hajtották végre, és miután a lengyelek leikszeltek Mexikóval, az is eldőlt, hogy csoportelsőként várhatják a folytatást. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Al-Dawsari szépségdíjas, egyben győztes találatát követően terjedni kezdett egy videó a világhálón, melyen Al-Bulayhi és Messi látható, és amin a szaúdi megkocogtatja az argentin vállát, majd odaszól neki valamit.

Messi először zavartan nevet, majd elkomolyodik, így aztán nem meglepő, hogy a meccs után Al-Bulayhit arról faggatták, hogy mit is mondott Messinek, amire ez volt a reakciója. A szaúdi ennyit válaszolt: „azt mondtam neki, hogy nem fogtok nyerni”. Habár ekkor még bőven volt hátra a meccsből, Al-Bulayhinak végül igaza lett.

Messi is megszólalt a kínos vereség után, kiemelte, hogy „egységesebbnek kell lenniük, mint valaha”. Argentínának össze kell szednie magát, Mexikó és Lengyelország ellen már nem hibázhatnak – írja a Goal.com.

Szaúd-Arábia pedig reménykedhet, hiszen a legutóbbi három csapat, amely világbajnokságon győzni tudott Argentína ellen, az vagy megnyerte a tornát (Németország 2014-ben, Franciaország 2018-ban), vagy bejutott a döntőbe (Horvátország 2018-ban).