Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

Lewandowskin fogott a vb-átok, nyerhetett volna Lengyelország

Remek hangulat, egymásnak feszülő csapatok, és a nap második gól nélküli döntetlenje, ezúttal Lengyelország és Mexikó között.

...svg content...MTI/EPA/Noushad Thekkayil
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ki gondolta volna, hogy egy kör után a C-csoportot Szaúd-Arábia fogja vezetni? Valószínűleg a szaúdiakat kivéve nem túl sokan, ott viszont annyira megörültek a sikernek, hogy a király szerdára szabadnapot hirdetett a népének.

Ez sem Lengyelországban, sem pedig Mexikóban nem fog megtörténni holnap, a két csapat ugyanis nem bírt egymással, a kiegyenlített meccsen ugyanakkor volt egy döntő pillanat, ami a lengyelek győzelmét hozhatta volna. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mexikó az első félidőben nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét, Lengyelországnak pedig még kapura lövése sem volt, talán a torna eddigi leggyengébb félidejét produkálták a csapatok.

A második játékrészben sem javult túl sokat a színvonal, az 56. percben azonban a semmiből tizenegyest ítéltek a lengyeleknek, Moreno szabálytalankodott Lewandowskival, a sértett állt a büntetőponthoz.

Mexikó veterán kapusa, Ochoa azonban csodálatos védéssel hárította a büntetőt, a meccs legszebb momentuma volt ez, táncával egyszerűen becsapta Lewandowskit, aki így továbbra is góltalan a világbajnokságokon. Gól ezt követően sem született, Szaúd-Arábia válogatottja ma csoportelsőként pihenhet le, Argentína csoportutolsóként!

Standings provided by Sofascore

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.