Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

F1 2022: Vettel utolsó fánkozása az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon (videó)

Sebastian Vettel fánkozott egy utolsót a Forma-1-ben, legalábbis ilyen körülmények között ezt már nem fogja többé megtenni.

Fotó: Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a szurkolóit köszönti, miután befejeződött utolsó futama, a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Abu-dzabi Nagydíja az abu-dzabi Yas Marina versenypályán 2022. november 20-án. MTI/EPA/Ali Haider
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Sebastian Vettel pár évig még biztosan az F1-ben maradhatott volna, és nemcsak a kora miatt. A német világbajnok azonban úgy érezte, eljött az idő a búcsúra, és sokkal több időt tölthet a családjával.

Számára is a család az első, és mivel gyakorlatilag már mindent elért, elmúlt 35 éves, mérlegelte a dolgokat. Ez egy természetes folyamat, és mindenki tudja, hogy Vettel mennyire szereti a Forma-1-et, így ez nem volt a legkönnyebb döntés. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Nincs mit megbánnia, a négy világbajnoki címével történelmet írt, sok szép időszaka volt a Red Bullal. A Ferrarinál már nem jöttek be a számításai, míg az Aston Martin jelenleg nem képes arra, hogy rendszeresen ott legyen a dobogóért folytatott harcban.

Abu Dhabiban jött el az idő, hogy elköszönjön, és ezt nagyon stílusosan tette meg. Sikerült befejeznie a versenyt, és egy jobb taktikával előrébb is végezhetett volna, ám a boldog pillanatok nem maradhattak el.

Nem sokkal a leintés után fánkozott egy utolsót, aminek mindenki örült, és jöhetett az ünneplés. Noha Max Verstappen nyerte a versenyt, a fókusz a német bajnokra koncentrálódott, aki valószínűleg soha nem tér vissza versenyzőként.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.