Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,06 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
63,071 $

Abu Dhabi Nagydíj: Alonso közvetlen a rajt előtt odament Vettel-hez (videó)

Fernando Alonso odament Sebastian Vettel-hez az utolsó F1-es rajtja előtt, és mondott pár jó szót neki, ami egy újabb érzelmes pillanat volt.

Fotó: A brit Lewis Hamilton, a Mercedes, a spanyol Fernando Alonso az Alpine és a német Sebastian Vettel, az Aston Martin versenyzője (b-j) a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság abu-dzabi futamának otthont adó Yas Marina versenypályán tartott sajtótájékoztatón 2022. november 17-én. A futamot november 20-án rendezik. MTI/EPA/Ali Haider
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Fernando Alonso és Sebastian Vettel nagyon régóta versenyeznek egymás ellen, így régóta ismerik a másikat. Nem egy generáció, de nincsenek túl messze egymástól a korukat tekintve, ám most eljött a búcsú ideje.

Alonso, aki 40 év felett is az egyik legjobb, két világbajnoki címet birtokol, pedig lehetne neki akár nyolc is, ha szerencsésebb. Valamiért a sors nem akarta, hogy sokszoros világbajnok legyen, noha maximálisan megérdemelte volna. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Vettel szerencsésebb volt, hiszen egy olyan Red Bullt vezethetett, amivel négy egymást követően nyert. Ezzel történelmet írt, és a sors furcsa fintora, hogy ő váltotta a McLarenhez visszatért Alonsót a Ferrarinál.

Ennek is jó ideje már, Alonso azóta elhagyta az F1-et, majd visszatért, és jövőre az Aston Martin versenyzőjeként fog versenyezni. Vettel mindezt a televízióból fogja figyelni, de néhány nagydíjra valószínűleg kilátogat majd.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.