Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Ördög Nórinak elképesztően jól áll a pink

Nem túl gyakran hordja ezt a színt, pedig kellene, mert nagyon jól áll neki, és jól érezte magát benne a Dancing with the Stars élő adása alatt.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri 2022-es éve sem volt eseménytelen, de ez gyakorlatilag a pályafutása kezdete óta így van. Mindig is sokat dolgozott, rengeteget tett azért, hogy fejlődjön, előrébb tudjon lépni, és a pár óra alvás ellenére is magas szinten teljesít.

Emellett két gyermek édesanyja, akiknek mindent megadnak, amit csak tudnak. Nagy négyest alkotnak együtt, a gyerekek pedig szép lassan felnőnek, majd azon kapják magukat a szülők, hogy már ki is repültek a fészekből. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Nyilván addig még el fog telni pár év, ám gyorsan repül az idő, és ki tudja, talán ők is a médiában fognak elhelyezkedni. Sokat tanulhatnak a szülőktől, akik minden apró kis részletet ismernek ebben a világban.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, az azonban biztos, hogy Nóri a következő években is fontos karaktere lesz a televíziózásnak, és nagyon jól érzi magát a TV2-nél. Idén az Ázsia Expressz és a Séfek Séfe műsorvezetője volt, míg a Dancing with the Stars harmadik évadban zsűriként tevékenykedik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.