Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

A játékosok szerint Vice City a legunalmasabb város, kihagyhatnák a GTA 6-ból

Egy játékos azt reméli, hogy csak kacsák azok a pletykák, melyek szerint a GTA 6 is Vice City-ben játszódik, érvelése szerint ugyanis annyira unalmas az a város, hogy egy abszolút új helyszínen kellene játszódnia.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Még mindig nem tudni pontosan, hogy mikor számíthatunk a várva várt GTA 6 megjelenésére, ám valószínűleg még bő 2-3 év van vissza a debütálásig. Ráadásul ezt is csak onnan tudjuk, hogy a GTA-szivárogtató azt sugallta, pár éven belülre tervezik a megjelenést.

A Metro egyik olvasója, egyben a GTA-széria egyik legnagyobb rajongója most megosztotta, mit gondol a GTA 6-ról, főként annak állítólagos helyszínéről, Vice City-ről. Első körben rámutatott, noha a GTA: Vice City sokak kedvenc játéka, állítja, hogy összesen két dologra épül: a nosztalgiára és a zenére. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

A 80-as éveket idéző zenék ugyanis isteniek, így ha másért nem is, a zenéért tényleg megéri elővenni a Vice City-t, hiszen akkoriban már az is hatalmas szónak számított, hogy Phil Collins és Jan Hammer zenéjét hallgattuk, különösen, hogy a nyitott világú játékok akkor még újak voltak – az az ötlet pedig, hogy bárhová mehetsz, és bármit megtehetsz, igazán különleges érzéssel töltötte el a játékosokat.

Akkoriban azonban az olvasó úgy érezte, hogy a város sokkal kevésbé érdekes, mint például Liberty City, vagy bármilyen helyszín a San Andreasban. Meglehet, azért van ez, mert a valódi Miami sokkal laposabb és sokkal nyilvánvalóbban egy rácsos blokkrendszerre épül, ahogy a legtöbb amerikai város is, ám a játékban a megvalósítás valamiért mesterkéltnek tűnik.

Abban reménykedik, hogy nem hozzák vissza a GTA 6-ban, noha pontosan tudja, amit a Rockstar is: a Vice City önmagában egy húzónév, rendkívül népszerű, ennek okán pedig meglehet, tényleg visszahozzák.

Az olvasó rámutatott, érdemes belegondolni, hogy ha bejelentik, hogy a GTA 6 nem a 80-as években, hanem mondjuk a mai korban játszódik, nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri majd, jó okkal. Így azt reméli, hogy nem a Miami Vice jeleneteinek másolása, hanem egy új, egyedi és más játékmenetre épülő rész érkezik.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.