Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,02 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,01 Ft
Bitcoin
65,964 $

A TV2 exkluzív interjúja Tóth Andival, aki nagy döntés előtt áll

Tóth Andi számára felért egy mentőövvel, amit a TV2 adott neki azzal, hogy visszatérhet a Dancing with the Stars táncparkettjére.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi évek óta a TV2 egyik arca a különböző produkcióban, miközben minden eddiginél sikeresebb a karrierjében, ami nemcsak az éneklésre, hanem a színészetre is vonatkozik. Ismét egy új sorozatban fog szerepelni, közösen Lékai-Kiss Ramónával, aki meglátogatta a táncpróbákon.

Andi ugyanis táncolni fog a Dancing with the Stars harmadik évadának döntőjében. Mielőtt bejelentették volna a döntőbe jutókat, megmutatták, hogyan reagált az énekesnő, amikor ismét találkozhatott Andrei Mangrával. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Tavaly magabiztosan nyerték meg a 2022-es DWS-t, most pedig ismét valami óriási durranásra készültek. Andi elárulta, idén már nagyon keresett valamit, ami feltölti őt, és a tánc tökéletes lesz számára, mialatt bizonyíthatja, még mindig ő a legjobb.

Andrei éve sem volt könnyű, de amikor újra elkezdett dolgozni Andival, aki nagyon fontos számára, szinte kivirult. Az énekesnő is így van ezzel, remek barátok, és szerinte Andrei még akkor is energiát küld neki, ha épp kimerültek az akkumulátorai.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.