Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,881 $

Dancing with Stars: kiesett egy újabb páros, jöhet a döntő

Véget ért a Dancing with the Stars harmadik évadának elődöntője, melynek idejére Gabriel Spanci csatlakozott a zsűrihez.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gabriela Spanic, az első szezon döntőse mindig üde színfoltja a műsornak, és ez most sem volt másképp. Már a dekoltázsával lehengerelte a nézőket, amit nem volt nehéz kiszúrni, és hozta a tőle megszokott latinos temperamentumot.

Imádjuk, hogy ennyire tele van élettel, sokan tanulhatnának tőle, de ez annak is betudható, hogy a világ másik felél született, ahol az emberek is eltérő felfogásban élik az életüket. Gaby hálás azért, hogy visszatérhetett, örömmel tette, és ne feledjük, a döntőben is ott lesz a zsűriben. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Ennek Andrei Mangra különösen örül, hiszen egykori táncpartnere előtt táncolhat Tóth Andival, aki valami hatalmas durranásra készül. Többek között miatta is érdemes lesz figyelni a jövő heti finálét, aminek Csobot Adél a legnagyobb favoritja.

Ezzel már el is árultuk, hogy Adél továbbjutott az elődöntőből, bár ez nem okozott meglepetést. A maximum megszerezhető 100 pontból 99-et gyűjtött be, és még egy titkot is megtudhattuk, miszerint anno nem táncolhatott a szalagavatóján, mivel nem volt partnere.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2