Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Dancing with the Stars: Gabriel Spanic ultraszexi ruhában tért vissza a zsűrihez

Gabriela Spanic a tőle megszokott ritmusban és élvezettel beszélt a visszatéréséről, és a Dancing with the Stars-ról, aminek már a harmadik évadában szerepel.

...svg content...Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Spanic az első évadban még versenyzőként szerepelt, és nem is akárhogyan, hiszen Andrei Mangra oldalán eljutott a döntőig. Végül nem nyertek, ám így is nagyon boldogok voltak, majd jött a következő szezon, ahol a világhírű színésznő zsűrizett.

Gabi a Gelencsér Timinek adott élő adás előtti interjújában elmondta, nagyon boldog, hogy újra Magyarországon lehet, ahol szinte otthon érzi magát. Ahogyan ő fogalmazott, amikor beírja a naptárjába az országunkat, mindig talál helyet nekünk, mivel családtagként tekint a magyarokra. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az egyik első dolga volt, hogy gulyáslevest egyen, amit imád, és török fürdőben is járt, ami ugyancsak lenyűgözte. Teljesen otthonosan mozog Budapesten, imádja a várost, és természetesen várja, hogy a Dancing with the Stars táncosait láthassa az elődöntőben, egészen közelről.

Szeretné átélni a produkciókat, megtapasztalni az általuk generált érzéseket. Természetesen a két új zsűritaggal is beszélgetett, mindketten szimpatikusak számára, és úgy érzi, elég csintalanok lesznek, amit imád.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.