Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,158 $

Orbán Viktor várja a katari vb-tippeket, szerinte Szerbia nyer

Szerbia és Orbán Viktor kapcsolata szoros, és miután a magyar válogatott nem jutott ki a világtornára, nem lehet kérdés, hogy kiknek szorít.

...svg content...Fotó: Sört visznek a dohai szurkolói övezetben a katari labdarúgó-világbajnokság kezdete előtti napon, 2022. november 19-én. MTI/AP/Petr David Josek
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Ezen a hétvégén elrajtol 2022-es futball-világbajnokság Katarban, ami kapcsán számos furcsa hír lát napvilágot. Lehetséges, hogy botrány fogja övezni a tornát, ami nem tenne jót az eseménynek, melynek több nagy esélyese is van.

Magyarország sajnálatos módon nem jutott ki, elég volt egy gyengébb széria ahhoz, hogy Marco Rossi csapata lemaradjon a világbajnokságról. Ellenkező esetben most mindenki vb-lázban égne Magyarországon, de majd legközelebb. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Ettől függetlenül sokan érdeklődnek a torna iránt, Orbán Viktor is figyelemmel fogja követni. Sőt, meghívást is kapott a helyszínre, így nem kizárt, hogy élni fog a lehetőséggel, ami számára is különleges élmény lenne.

„Várom a tippeket. Az enyém kommentben.” – írta a posztjában Orbán, aki arra kíváncsi, hogy az emberek szerint ki lesz a győztes. A miniszterelnök leadta a tippjét, Szerbiára voksolt, akivel szoros viszonyt ápol Magyarország.

Papíron Brazília és Argentína lehet a két nagy esélyes, de sokan mondják, hogy az angolok is odaérhetnek, bár az elmúlt időszakban rettentő gyengén szerepeltek. A magyaroktól két pofont is kaptak, ami történelmi volt.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.