Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,07 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,31 Ft
Bitcoin
63,645 $

Részlet a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozatból

Várhatóan nagyon nagyot fog szólni A Király című sorozat, mely Zámbó Jimmy életét mutatja be, méghozzá igen részletesen.

Fotó: RTL Magyarország
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje tudhattuk, hogy sorozat készül Zámbó Jimmy életéről, aki tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából, immáron több mint 20 éve. A valaha volt egyik legnagyobb magyar énekesről beszélünk, aki valószínűleg világsztár lett volna, ha az USA-ban látja meg a napvilágot.

Ő azonban imádta Magyarországot, a magyar közönséget, és hálás volt azért, amit elért, illetve a rajongóktól kapott. A karrierje nem feltétlen úgy indult, mint azt megérdemelte volna, ám végül felért a csúcsra, és nem is akárhogyan. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Tragikus halála kapcsán a mai napig jelennek meg hírek, és sokan gyászolják. Ennyi idő után is furcsa, hogy nincs közöttünk, de a dalai segítik a feldolgozást, és azt, hogy soha ne merüljön homályba az emléke.

Erről most az RTL+ is gondoskodik, hiszen elkészül A Király című sorozat, melyben a legendás énekes életét dolgozzák fel. Még azokat is érdekelheti az alkotás, akik soha nem ismerhették Jimmyt, vagy még csak nem is éltek, amikor elhunyt.

A legendák legendája, olyan hangi adottságokkal, melyekre azóta sem volt példa. Alább egy részletet tekinthetünk meg a sorozatból, ami az RTL+ egyik nagy dobása lesz, és már nem kell sokat várnunk rá.

Újabb részletek szivárogtak ki a PS5 Pro kapcsán

Újabb infómorzsák láttak napvilágot a PS5 Pro sepcifikációi kapcsán.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.