Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,187 $

Marco Rossi a luxemburgi csalódás után sok dolgot beszélne át a játékosokkal

Szerinte, ha 2-2 után nem véd nagyot Dibusz, a magyar válogatott ki is kaphatott volna, de a döntetlennek sem lehet örülni.

...svg content...Fotó: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatót tart a másnapi Luxemburg - Magyarország barátságos mérkőzés előtt a Luxembourg Stadionban 2022. november 16-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Marco Rossi szövetségi kapitány mintha érezte volna, hogy nehéz mérkőzés vár rájuk Luxemburg ellen. Papíron nem kellett volna, hogy problémát okozzon az ellenfél, akik akár nyerhettek is volna, megvolt rá az esélyük.

Rossi sem boldog, és nemcsak az eredmény miatt, hiszen ez egy barátságos találkozó volt. A hibák már annál inkább zavarják, és azt tervezi, hogy átbeszéli a dolgokat a játékosokkal, mert van mit. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

„A legfontosabb tanulság az, hogy néhányan talán jobbnak gondolják magukat és a csapatot, mint amilyen valójában. Jó csapatunk van, de ha nincs meg a száz százalékos koncentráció, és nem tudunk hibák nélkül játszani, akkor nehéz meccsek várnak ránk, bárki is legyen az ellenfél.” – idézte Rossit az mlsz.hu.

„A meccs elején hibáztunk, egy gól előnyt adtunk az ellenfélnek, majd 2-1 után egy másik nagy hibát követően ismét felhoztuk a hazaiakat, pedig előtte nekünk voltak helyzeteink.” – fogalmazott Rossi.

„Sok dolgot át kell beszélnem a játékosokkal, mindenkinek tudnia kell, hogy a győzelem érdekében muszáj száz százalékot adnia a pályán, mert ha nem, akkor ugyanilyen nehéz lesz majd Bulgária, Montenegró és Litvánia ellen is. Láttam biztató dolgokat a pályán, de el kell ismerni, hogy túl sokat hibáztunk, és ha Dibusz 2-2 után nem véd nagyot, ki is kaphattunk volna.”

„Két lábbal a földön kell állnunk, dolgoznunk kell, koncentráltnak kell lennünk, és egy pillanatig sem gondolhatjuk, hogy könnyen jönnek majd a győzelmek. Jó lecke volt ez a meccs, megmutatta, hogy tovább kell fejlődnünk.”

Ha őszi utazás, akkor OTP! Nagyot spórolhatunk, ha OTP-s kártyát használunk

Aki most tervez őszi utazást, annak nagyon hasznos lehet az OTP ajánlata.