Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,486 $

Szövetségi kapitány: eltűnt Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a szövetségi kapitány elmondása szerint eltűnt, s ő maga sem tudja, hogy mi van vele.

A negyedik helyezett Hosszú Katinka a nõi 400 méteres vegyesúszás döntõje után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bors számolt be arról, hogy már szerda óta versenyeznek Kaposváron a hazai úszok, s szokás szerint rövid pályás országos bajnokságon szinte mindenki megmutatja magát, aki számít: van valaki azonban, akire mindenki kíváncsi lenne, mégsem nevezett.

Sós Csaba szövetségi kapitány a Borsnak nyilatkozva úgy fogalmazott, már korábban is több alkalommal jelezte, hogy a következő hónapok kulcsfontosságúak lesznek minden úszó számára, s bár már nem ma kezdte a szakmát, azt magabiztosan ki tudja jelenteni, hogy még egy olyan klasszis is, mint Katinka, sem adhat hónapnyi előnyöket az ellenfeleknek. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Úgy véli, Hosszú Katinka életében egyre inkább más, nem az úszáshoz tartozó dolgok válnak fontosság, rámutatva, hogy a klasszis úszónő már férjhez ment, boldog, kinyílt a világ előtte, így már nem csupán az uszodát látja.

Sós nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Katinka végül úgy határoz, végleg kiszáll, ám a döntés egyértelműen Katinka kezében van:

„Azt el kell mondanom, hogy magam is furcsának tartom Katinka „eltűnését”, valóban nem tudok róla semmit.”

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.