Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,688 $

Játékfegyvert fogott a játékvezetőre, az MLSZ-ig és a győri rendőrségig jutott az ügy

A Mennyei Megyeiben nem viccelnek… Vagy mégis? 

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A hétvégén Pér-Tényő mérkőzést rendeztek a megyei bajnokságban, a megyei III. osztályban szereplő felnőttek találkozóját NB III-as, míg a tartalékok összecsapását megyei I-es bíró vezette, amíg egy egészen szokatlan eset nem történt. 

A Mennyei Megyeiben azért nem szokatlan, hogy olyan dologgal szembesül az ember, ami később sok témát szolgáltat majd. A játékvezetőknek először fel sem tűnt, hogy mi történt, csak később jutott a testület tudomására.  Soron kívül Kovács Gergely leállíttatta a Tündérhegyi Pszichiátria épületének bontását

A Kisalföld számolt be arról, hogy a Pér-Tényő tartalékbajnokin egy melegítőben, kabátban lévő tényői futballista fegyvernek tűnő pisztolyt fogott az egyik asszisztensre. Az esetről fotó is készült, ami aztán felkerült az egyik közösségi oldal csoportjába – pech. 

„A tartalékmérkőzésen a vendégcsapat egyik játékosa, aki egyébként nem is tartózkodhatott volna a kispadon, mivel csak a felnőttmeccsre nevezték, fegyverrel hadonászott, amit rátartott az egyik asszisztensre. Úgy gondolom, ilyennek a pályán, a pálya mellett, de egyáltalán sehol nincs helye. Arról nincs tudomásom, hogy éles-, gáz- vagy riasztó- volt-e a fegyver, illetve az milyen sérülést képes okozni” – írták a fotó mellé, ami valahogy eljutott az egyik játékvezető édesapjához, aki természetesen azonnal értesítette a gyermekét. 

A lap hozzáteszi, hogy a játékvezetők akkor nem is észlelték a fenyegetést, ráadásul akkor nem is történt semmi említésre méltó a pályán, de a felnőtt bajnoki hivatalos jegyzőkönyvében már jelezték a rendbontást. 

A rendőrségen lehet folytatása az ügynek

Az MLSZ megyei igazgatósága is tudomást szerzett az esetről, akik értesítették az országos szövetséget, majd feljelentést tettek a győri rendőrségen. 

A Kisalföld megkereste a Győri Rendőrkapitányságot, akik közölték, hogy a 2022. november 7-én zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, azonban a nyomozással kapcsolatban több információt nem adhatnak ki. 

A lap kérdéseire a futballista is válaszolt, aki leszögezte, 

„hogy részemről egyértelműen a viccelődés állt a cselekedetem hátterében, senkit nem volt szándékomban bántani, senkinek nem akartam ártani! A pisztoly egy labdarúgó kisfiánál volt, tőle került hozzám, csupán egy műanyag játék pisztoly, semmi különös. Ott a helyszínen fel sem merült bennem, milyen következményei lehetnek a meggondolatlan bolondozásnak, amit már aznap megbántam. Nagyon sajnálom, óriási butaság volt ezzel gondot okozni másoknak, magamnak és a sportágnak” – mondta. 

Ettől függetlenül valószínűsíthető, hogy a játékosra komolyabb büntetés vár.

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.