Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

A Jobbik volt alelnöke belépett a Momentumba

Stummer János korábban a Jobbik alelnöke volt, illetve a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke is, most pedig mindenki meglepetésére belépett a Momentumba.

Fotó: MTI/Kovács Attila
Belpolitika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az ATV szúrta ki, hogy Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője, Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese és Stummer János egy közös videóban jelentették be a Facebookon, hogy a volt jobbikos alelnök belépett a Momentumba.

„Jövök, mert úgy látom a Momentumban megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni. Ebben a közösségben látják, hogy asztalcsapkodás helyett valódi kormányképességet kell építeni” Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

– fogalmazott Stummer a döntése kapcsán.

A politikus azt is elárulta, hogy a Momentumba azzal a céllal lépett be, hogy az elmúlt másfél évtizedben szerzett tapasztalatait a legmegfelelőbb helyen kamatoztathassa.

A Facebookon közzétett videóban a Momentum politikusai arra is kitértek, hogy mindenki várnak a pártba, aki képes szövetségben gondolkodni, illetve a fényt választja a sötétség helyett.

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Távvezérelt csótányok játszhatnak kulcsfontosságú szerepet a mentési műveletekben

A szingapúri Nanyang Technológiai Egyetem tudósai sikeresen fejlesztettek ki távirányítású csótányokat, amik forradalmasíthatják a kutató-mentő műveleteket.

Elgázolt egy embert a vonat Érdnél, késő estig helyszínelhetnek

Újabb és újabb vonatgázolásokat jelentenek be, most épp Érdnél történt baleset, ami miatt várhatóan késő estig csak vágányon fognak haladni a vonatok az érintett szakaszon.