Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

A Konyhafőnök VIP: Szabó Győző Chuck Norrisként tért vissza (videó)

Egymást váltják a hírességek a Rácz Jenőék mellett, akik igyekeznek segíteni a versenyzőknek A Konyhafőnök VIP legújabb évadában.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rendkívül intenzív az idei évad A Konyhafőnök VIP-ban, és a feszültség is érezhető a versenyzők körül. Nyilván a legérdekesebb azt látni, hogyan tejesít Járai Máté, illetve milyen módon alakul a kapcsolata Rácz Jenővel.

Az elmúlt két évben nem sokat beszélgettek a Nyerő Párosban kirobbant konfliktusokat követően, de most kénytelenek. Ennél már csak az lenne nagyobb csavar a történetben, ha a színész kötényt kapna egykori riválisától. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Erre azért sok esélyt nem adnánk, és Máténak meg kell küzdenie azért, hogy továbbjusson. Egyelőre sikerrel vette a napokat, amik mind fontosak számára, mert egyre többet tanul, és látható módon fejlődik.

Favoritnak nem mondanánk, vannak nagyon erős versenyzők, ugyanakkor láthattunk már számtalan példát arra is, amikor egyes sztárok ideje korán távoztak, akikre alapesetben nem számítottunk volna.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2