Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Egészen különleges: 2 hónap egy jégtörőn, kevesebb mint 5 percbe sűrítve

Egy igazán különleges videóra akadtunk, amit mindenképpen szerettünk volna megosztani veletek, független attól, hogy egy 2013-as felvételről van szó.

Cool

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy igazán különleges videóra akadtunk, amit mindenképpen szerettünk volna megosztani veletek, független attól, hogy egy 2013-as felvételről van szó.

Időről időre még bennünket is meglep, hogy milyen érdekes és látványos tud lenni a természet, ami sajnos folyamatosan sérül az emberi kapzsiság miatt. Ez egy megállíthatatlan folyamat, és talán csak a csodában bízhatunk. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A klímaváltozás is jól érezhető, aminek elsősorban az élőlények isszák meg a levét. Sok állat van emiatt veszélyben, így minden eddiginél nagyobb összefogásra van szükség. Gondoljunk csak azokra a területekre, ahol az évek során eltűnt a jégtakaró, és sokkal melegebb lett…

Ez a bizonyos felvétel még 2013-ban, azaz több mint 7 esztendővel ezelőtt készült. Akkoriban jobbak voltak a körülmények a klímát illetően, és egyes helyeken a jégpáncél is sokkal ideálisabb volt. Nathaniel B. Palmer egy különleges utazást rögzített az Antarktiszon.

A nő 2 hónapon át volt a jégtörőn, amiről számtalan videós anyagot készített. Ebben a kevesebb mint 5 percben láthatjuk a természet erejét, és közben valami megmagyarázhatatlan nyugodtság fog el bennünket.

Ha van pár szabad percetek, akkor ne habozzatok, indítsátok el a videót, dőljetek hátra, és élvezzétek. Ebben a pár percben elég sok gondolat cikázott át az agyunkon… Óvnunk kell a természetet!

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/mit-ne-vegyunk-egy-nonek-az-elso-randira-top-5/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.