Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

F1 2022: Leclerc nagy mentése a Ferrarival a Brazil Nagydíjon (videó)

Charles Leclerc nagyon szépen korrigált, amit Sergio Pérez egészen közelről figyelhetett meg, közvetlen a sprintfutam előtt.

Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Mexikói Nagydíján a mexikóvárosi Hermanos Rodríguez versenypályán 2022. október 30-án. MTI/EPA/EFE/Mario Guzmán
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője nem szívesen fog visszaemlékezni a 2022-es szezonra, legalábbis nem tartozik majd a legszebb emlékei közé, hiszen eleinte úgy tűnt, hogy valós esélyes lehet a címre.

Az álmai kártyavárszerűen omlottak össze, és ezt több mint fájó volt látni a Ferrari rajongóinak, akik 2007 óta várnak arra, hogy újra egyéni címe legyen Maranellónak a Forma-1-ben. Még mindig Kimi Räikkönen a legutóbbi bajnokuk, ami kissé hihetetlen, és talán igazságtalan is. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Igazságtalan azért a sorstól, mert Felipe Massa és Fernando Alonso is rettentő közel volt a címhez, ám az égiek nem melléjük álltak. Idén pedig a Red Bull egyszerűen a mezőny fölé nőtt, akárcsak Max Verstappen.

Leclerc ennek ellenére minden versenyen úgy küzd, mintha még mindig esélye lenne a trófeára, és ez dicséretes. A reflexei ugyancsak kiemelkedőek, volt legalább egy nagy mentése is a Brazil Nagydíjon, még a sprintfutam előtt.

Sergio Pérez kameranézetéből nézhetitek meg, ahogyan bemozdul alatta a Ferrari, majd egy kis driftet követően egyenesbe hozza a gépet, stabilizálja azt. Ez még a Q3-ban történt a pénteki időmérő edzésen, ami Kevin Magnussen rajtelsőségével ért véget.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.