Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,006 $

Dancing with the Stars: Pap Dorci visszavágott a kritikusoknak, hiphopot táncolt

Pap Dorci továbbra sem hozta ki magából a maximumot, amik inkább a jobb hírek közé tartozik, mert lehetséges, hogy épp a döntőre időzíti mindezt.

...svg content...Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pap Dorci bizonyítja, hogy nemcsak az Exatlon Hungary, hanem a Dancing with the Stars is jól áll neki, ahol egy teljesen más arcát mutathatja meg. Itt is nagy szüksége van a küzdőszellemre, illetve a fizikai állóképességére.

Sőt, valójában a DWS sokkal inkább igénybe veszi a testét, mivel napi szinten órákat gyakorol a táncteremben, és immáron hónapok óta. Meg is van az eredménye, Dorci az egyik favorittá nőtte ki magát, ami az első adás ideje alatt még nem látszott. Soron kívül Nagy bejelentést tett Kunhalmi Ágnes, de mi lesz az MSZP-vel?

Most azonban már kérdés nélkül az egyik legjobb, és ha így folytatja, talán képes lesz nyomás alá helyezni a profiként mozgó Csobot Adélt, illetve az ugyancsak magas pontszámokat kapó Somhegyi Krisztiánt.

Dorci elismerte, egy héttel ezelőtt túlságosan is izgult a produkció alatt, amiatt nem sikerült úgy, mint azt szerették volna. Elmondása szerint anno az Exatlon Hungary döntője is ezen ment el számára, mert annyira izgult, hogy még csak fele annyira sem tudott teljesíteni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Szijjártó Péter: Az egész világnak elege van már ebből

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter többek között az európai béke fontosságáról tartott beszédet.

Nagy bejelentést tett Kunhalmi Ágnes, de mi lesz az MSZP-vel?

Kunhalmi Ágnes az Egyenes Beszéd című műsorban jelentette be, hogy nem indul újra, és az MSZP szombaton alapszabály-módosításra készül.

Hihetetlen, amit Cristiano Ronaldo művel, itt az újabb gólja (videó)

Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo komolyan gondolja, valóban el akar jutni 1000 gólig, minden eddiginél közelebb áll hozzá.