Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

F1 2022: így ásta el magát Russell a Mercedesszel a Brazil Nagydíj időmérőjén (videó)

George Russell nagyon dühös volt, de a végén örülhetett, hiszen ezt követően már senki sem tudott javítani az idején.

Fotó: George Russell, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Mexikói Nagydíjának második szabadedzésén a mexikóvárosi Hermanos Rodriguez versenypályán 2022. október 28-án. A futamot október 30-án rendezik. MTI/EPA-EFE/Mario Guzmán
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Pénteken is volt mit látnunk a Forma-1-ben, miközben szép lassan véget ér a 2022-es évad. A legfontosabb kérdések már korábban eldőltek – Max Verstappen és a Red Bull lett a bajnok, akik 2023-ban várhatóan sokkal nagyobb nyomás alá kerülnek.

A Ferrari nem tudott élni a lehetőséggel, így még mindig a 2007-es egyéni címük a legutóbbi a kategóriában, amit Kimi Räikkönen gyűjtött be. A Mercedesnél frissebbek az élmények, ám arra is rég volt példa, hogy Lewis Hamilton két egymást követő évben ne nyerjen bajnokságot. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Sőt, elég komoly esély van arra, hogy idén még csak futamgyőzelme sem lesz, amivel megszakadhat a nagy sorozata, hiszen a bemutatkozása óta minden szezonban nyert legalább egy nagydíjat.

Hamilton fiatal csapattársa, George Russell is felhívta magára a figyelmet a brazil időmérőn, de nem pont úgy, mint azt szerette volna. Rövid időn belül két hibát is elkövetett, és a második után már nem tudott mit tenni.

Ettől függetlenül nem panaszkodhat, mert a harmadik helyen zárt Verstappen és az élet első rajtelsőségét ünneplő Magnussen mögött. A legjobb ötben még Norris és Sainz fértek oda, akik ugyancsak bizakodhatnak, különösen, ha újra leszakad az ég.

Minden várakozást felülmúlt a NASA új kommunikációs rendszere

226 millió kilométerről kaptak üzenetet az egyik szondájuktól.

Divat, pénzkidobás vagy tényleg hatékony a szemránckrém? Szakértők válaszolnak

A szemkörnyékápolók hatékonyságát illetően megosztóak a vélemények: van, aki imádja őket, míg más azt gondolja, hogy nem sok hasznuk van. Most szakértők mondták el, mit érdemes tudni ennek kapcsán.