Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,11 Ft
Font
458,22 Ft
Bitcoin
63,365 $

A svájci Young Boys magyar másodedzője kiállt Szalai mellett

Kádár Zoltán rámutatott, hogy mi lehet a Szalai Ádámmal történt incidens mögött.

Budapest, 2022. szeptember 26. Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkõzés elõtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Kádár Zoltán, a Young Boys labdarúgócsapatának másodedzője szerint a Basel új vezetőinek nem szabadott volna úgy bánni Szalai Ádámmal, ahogy ezt tették.

A 34 éves csatár nem látogathatja a svájci gárda edzéseit, sajtóértesülések szerint hamarosan távozik a Baseltől. Kádár Zoltán a Nemzeti Sporthíradónak pénteken elmondta, egy testvérpár vette át a klubot, ők pedig fiatal játékosokat vásároltak, kölcsönöztek, akiket később jó pénzért el tudnak adni sikeres szereplés esetén. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

„Szalai Ádám olyan korban van, hogy nem tudnak pénzt keresni vele, ez az oka, hogy nem játszik.” – nyilatkozott a szakember. Kiemelte, „egy ilyen legendával így bánni, keserű szájízet hagy maga után.” Hozzátette, a klubnál is beszéltek róla, hogy nem szabad így eljárni játékosokkal, emberekkel szemben.

Kádár Zoltán az FTC-nek az Európa-ligában elért csoportelsőségéről azt mondta, a ferencvárosiak „szenzációs ősz játszottak”. Hangsúlyozta, hogy már tavaly, amikor a Young Boys búcsúztatta a zöld-fehéreket a Bajnokok Ligája selejtezőjében, látszott, hogy erős csapat az FTC, amelyet jól felépítettek.

A Young Boys jelenleg hét pont előnnyel vezeti a svájci bajnokságot, a klubnál egyértelmű célkitűzés a bajnoki cím megszerzése. Kádár Zoltánt kétéves szerződés köti az együtteshez, amelyet két alkalommal – a vezetőedző eltiltása és betegsége miatt – már ő irányított.

Kádár Zoltán elmondta, Svájcban azért tekintenek nagy várakozással a válogatott világbajnoki szereplésére, mert a mostanit tartják minden idő legjobb generációjának.

MTI