Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

A család még mindig értetlenül áll Babicsek Bernát halála előtt

A színész gyászoló családjának fájdalma nem enyhült, s az sem segít nehéz helyzetükön, hogy a mai napig nem tisztázták, hogyan és miért vesztette életét a tehetséges művész.

MTI Fotó: Nyikos Péter
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, tragikusan indult az év, hiszen Babicsek Bernát tragikus hirtelenséggel saját otthonában elhunyt. A tragédia hírére az egész színész és zenésztársadalom megrendült, a hírek szerint ugyanis 2021. december 31-én Solymáron, Bernát Cserje utcai családi házában tűz keletkezett, a színész halálát pedig valószínűleg füstmérgezés okozta.

Babicsek holttestére szülei bukkantak rá másnap a házban, a kiérkező szervek pedig arról számoltak be, hogy a tüzet rövidzárlat okozta. A színész nagy valószínűséggel aludt, amikor később a füst által bekövetkezett oxigénhiány miatt eszméletét veszthette. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A család fájdalma nem enyhült

A Borsonline munkatársai is a helyszínen jártak az újév első napján, ahol a megrendült édesanya, Márta néni úgy nyilatkozott, élete végéig kísérteni fogja az a pillanat, amikor egyetlen fiát holtan találta a házban. A megtört édesanya megosztotta, a színész arca csupa korom volt, teste pedig merev.

Hónapokkal a tragédia után azonban újabb nyugtalanító információk láttak napvilágot, nevezetesen, hogy Bernát megmenekülhetett volna, a nyomozás pedig azóta is folyik a színész halálának ügyében.

„Kész agyrém az egész! Amikor bejelzett a riasztó Bernát házában, kijöttek a biztonsági cégtől, és azt állítják: nem találtak semmilyen rendkívülit. A felvételeken viszont látni, hogy közel sem ment a házhoz, csak a betörés nyomát kereste. Holott áramkimaradást jelzett a riasztó. A rendszer akkumulátora kapcsolt, ezért irányították oda az intézkedőt. Állítólag hallották, hogy a tulaj bent horkol… de ezt hogyan lehetne kintről hallani, kérdem én? Az ablakok nem voltak nyitva. Tisztán látszik: nemtörődöm módon jártak el a helyszínen. Ezek tények: vártak egy kicsit, és eltűntek, mint aki jól végezte dolgát. De ha jól végezte volna, talán ma is élne a fiam!”

Így nyilatkozott zokogva telefonon a gyászoló édesanya, aki még mindig nem tudja elfogadni, hogy nem neveztek meg felelőst fia halálának ügyében. A megrendült édesanya leszögezte, továbbra is harcolni fognak azért, hogy fény derüljön az igazságra:

„Hibát hibára halmoztak aznap, mert nem ellenőrizték a házat tüzetesen. Be kellett volna hatolniuk az épületbe, akkor talán még időben odaértek volna, és Bernát élne.”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.