Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Schumacher Vanda üzent a tolvajoknak: „Kapjátok be”

Szerencsére nem jártak sikerrel, de a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának sztárja így sem volt túl boldog.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schumacher Vanda üde színfoltja volt a műsornak, és bizonyította, hogy nemcsak kemény, hanem ki is áll magáért. Nagyon szimpatikus volt a karaktere, akit érdemes követni a közösségi médiában, számos érdekes tartalommal készül.

A fiatal lány szórakoztató volt, és közben remekelt a feladatok teljesítése alatt. Nem hiába tartották bent olyan sokáig a nézők a kolumbiai dzsungelben, és noha éppen hogy csak lemaradt a dobogóról, a lányok közül mindent vitt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A legjobb női játékosnak mondhatja magát, és ez nem semmi! Sokan megszerették, és azok, akik eddig nem ismerték, most örülhetnek, mert Vanda aktív a közösségi médiában, nem fogunk unatkozni, ha őt követjük.

Vanda hazatérése nem volt egyszerű, mivel valaki/valakik megpróbálták feltörni a bőröndjét. A videóban jól látható, hogy komoly károkat okoztak, és mindent megtettek azért, hogy valahogyan felfeszítsék a bőröndöt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.