Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Megjósolták Béres Anett súlyos balesetét?

Fotó: Instagram/Béres Anett
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett nemcsak megdöbbent, hanem ezentúl sokkal jobban fog figyelni az intelmekre, hogy ne érhesse komoly meglepetés.

A Való Világ szériák egyik legismertebb szereplője pár hónappal ezelőtt az életéért küzdött, nem sokon múlt, hogy ideje korán távozzon az élők sorából. Egy rosszul sikerült teaszeánsz miatt került bajba, és még mindig nem épült fel teljesen.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Szerencsére nem lesznek maradandó sérülései, ráadásul nagyon erős, tudatos, így várhatóan hamarabb épülhet fel. Asztrológusa a múlt esztendőben készített egy elemzést idei évének alakulásáról, melyben ott volt egy baleset is.

„Mostanra szinte el is felejtettem, hogy akkor azt mondta, vigyázzak magamra, mert komoly egészségügyi baj érhet.” – mesélte a Blikk kérdésére Anett, aki akkor a covid-ra gondolt, így csak legyintett.

Nem vette túl komolyan, mert egészségesen éli az életét, most azonban rájött, hogy a szakember gyakorlatilag megjósolta a balesetét. „Megdöbbentem, ezentúl sokkal jobban fogok figyelni az intelmeire” – tette hozzá.

Egy héttel ezelőtt távolították el a lából a csavarokat, és most újra mankóval kell közlekednie. Tisztában van vele, hogy hosszú az út előtte, de mindenképpen szeretne visszaköltözni a saját otthonába, illetve újra dolgozni. „Nehéz a semmittevés, mert a balesetem előtt folyamatosan dolgoztam, most viszont erre nincs lehetőségem.”