Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Tóth Gabi Eminemként ment altatni a kislányát (videó)

Tóth Gabi ezzel is megmutatta, érti a humort, miután az új frizurája miatt sokan azt mondják, úgy néz ki, mint Eminem.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi annyi támadást, kritikát és gyűlölködést kapott már az évek alatt, hogy azokból könyvet tudna írni. Mindig történik valami körülötte, és sokan azt gondolják, hogy százmilliók vannak a bankszámláján.

Egyesek a politikai nézetei miatt is megbélyegezték, miközben halálos fenyegetéseket kapott, nem is egyet. Ezeket a dolgokat pedig nehéz hova rakni, és megmutatják, hogy nem normális világot élünk. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Legutóbb Krausz Gábor, az énekesnő férje reagált hosszasan Puzsér Róbert szavaira, és tisztázta, finoman szólva sincsenek százmilliókkal kitömve. Dolgoznak azon, hogy saját otthonuk legyen, és a többséghez hasonlóan valószínűleg hitelt fognak felvenni.

Mindketten keményen dolgoznak, Gabi többek között a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának egyik mestere. Az új frizurája miatt sokan betalálták, egyesek szerint nem áll jól neki ez a fazon.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.