Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Mióta itt jártál:

Tóth Gabi férje reagált arra, hogy állítólag százmilliókkal vannak kitömve

Fotó: Tóth Gabi énekesnő a 100. Magyar Derby és Divat Fesztivál sajtótájékoztatóján Budapesten a Kincsem Parkban 2022. június 21-én. Július 3-án különleges programsorozattal várja az érdeklődőket a Kincsem Park, ahol a 100. Magyar Derbyvel és Divat Fesztivállal ünneplik a magyar lóversenyzést. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Puzsér Róbert elérte, hogy Krausz Gábor reagáljon a gondolataira, és közben több mindent cáfolt, de érezni, hogy egyre inkább betelik náluk a pohár.

Tóth Gabi mindig is megosztó személyiség volt, ám ami az elmúlt két évben zajlik körülötte, az mindenen túltesz. Megannyi halálos fenyegetést kapott, gyermeke halálát kívánják, és napi szinten gyalázzák.

Rendkívül nehéz lehet így nyugodtan élni, de Gabi szerencséje, hogy sokan szeretik, hiába írnak róla sokan utálattal. Krausz Gábor, a férje a legnagyobb támasza, aki most úgy döntött, hosszasan reagál Puzsér Róbért szavaira.

„Van az a pont, amikor a folyamatos, évek óta tartó hazugság és gyűlölet keltés már nem tolerálható. Puzsér Róbert, akit úgy tűnik most már kollégámnak is tekinthetek, hiszen így karácsony előtt szakácskönyv szerző lett, elérte nálam, hogy válaszoljak.” – reagált Krausz a közösségi médián keresztül.

„Hosszú idő után, türelemmel olvastam demagóg, közhelyes álhíreit velünk kapcsolatban, amivel nem titkolt szándéka, hogy a rajongóit hergelje és figyelmet szerezzen magának, bármi áron. Én nem vagyok a szavak embere, vele ellentétben, hiszen a konyhában jeleskedem, és igaza van abban, hogy egy nemrégen készült interjúban félreérthetően fogalmaztam.”

Krausz elnézést kért mindenkitől

„Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg szándékomon kívül megbántottam, ez soha nem volt célom. Az én értékrendembe semmilyen agresszivitás, erőszak nem fér bele, hacsak nem fenyegetnek halálosan engem vagy a családomat.”

„Cáfolhatnám tételesen az említett úr kirohanásait, de nem teszem, mert, akik ismernek bennünket, pontosan tudják, hogy egy szava sem igaz. Szólás-és vélemény szabadság van, amit mi maximálisan tiszteletben tartunk, sőt ki is állunk érte, pontosan tudjuk, hogy mindenki nem kedvelhet bennünket, elfogadjuk a szakmai, építő jellegű kritikát.”

„Én csupán annyit szeretnék jelezni, hogy a médiában rólunk festett kép, ami részben Puzsér úrnak is köszönhető, többnyire köszönő viszonyban sincs a valósággal és ezt az emberek, akik velünk személyesen találkoznak, gyorsan felismerik.”

Tóth Gabiéknak hitelre is szükségük lesz

„Amióta együtt vagyunk a feleségemmel albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják.”

Csendben jegyzem meg, minden nagy fesztivál jórészt állami pénzből vagyis közpénzből valósul meg. Akkor ezek szerint mindenki, aki ott fellép a NER kegyeltje? A feleségem például 17 éve egyiken sem kapott még lehetőséget.”

„Olvasva Róbert sorait, a rendszerváltás előtti sötét diktatúra évei jutottak eszembe, de hát a stílus, maga az ember. Igazából elég lett volna megkérnie arra, hogy promózzam a könyvét, hiszen a kirohanásainak egy része erről szól. A könyvéhez további sok sikert kívánok, hiszen a konyha mindenkié és magam részéről örülök, ha tovább gazdagodik a magyar gasztrokultúra.”