Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Nagy Feró örül, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök: „Ő vigyáz ránk”

Nagy Feró továbbra is teljes vállszélességgel támogatja Orbán Viktort, szerinte a miniszterelnök a megfelelő ember arra, hogy Magyarországot irányítsa.

Fotó: Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere (b) átveszi a Kossuth-díjat Áder János köztársasági elnöktől az Országház kupolacsarnokában 2021. augusztus 20-án. Az államfő mellett Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke (j). A koronavírus-járvány miatt az állami kitüntetéseket idén március 15., az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója helyett az államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan adták át. MTI/Soós Lajos
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Vannak hírességek, akik nemigazán vesznek részt a politikai életben, igyekeznek kimaradni abból. Nem mindenki esetében tudhatjuk, hogy melyik oldalon állnak, míg mások abszolúte vállalják ezt és a véleményüket.

Nagy Feró a kormány pártján áll, és ezzel együtt remek a kapcsolata Orbán Viktorral, aki már hosszú ideje Magyarország első embere. A legutóbbi választásokon rekordgyőzelmet aratott, ami válasz volt a baloldal esélyeire. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Feró számára a múlt is nagyon fontos, és Trianon olyasvalami, ami még mindig mély fájdalommal tölti el. A Béke – A nemzetek felett, új Trianon-film bemutatóját követően Feró sírva nyilatkozott, nagyon is meghatotta az, amit látott.

„Engem rendkívül elszomorít ez a film. Rádöbbentett arra, hogy én is menekült vagyok, mégpedig erdélyi, székely menekült, anyámékkal egészen Letenyéig mentünk, én ott születtem.” – mondta a Bors kérdésére Feró.

A legendás színész szülei Erdélyből származnak, míg ő Letenyén látta meg a napvilágot. Sokakra hatással volt az alkotás, ahogyan Feróra is, aki úgy fogalmazott, hogy Orbán az, aki vigyáz a magyar népre.

„Szörnyű, hogy még esélyünk sem volt. Legalább az lenne, hogy Apponyi Albert rosszul döntött, de jól csinálta, egyszerűen az esélyt nem kaptuk meg. Örülök, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökünk, ő vigyáz ránk.”

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.