Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nagy Feró örül, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök: „Ő vigyáz ránk”

Nagy Feró továbbra is teljes vállszélességgel támogatja Orbán Viktort, szerinte a miniszterelnök a megfelelő ember arra, hogy Magyarországot irányítsa.

Gulyás Gergely: „meg kell törni Trianon átkát”

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Béke - A nemzetek felett című dokumentum-játékfilm keddi budapesti díszbemutatóján szólalt fel.

Rétvári szerint a történelemtanárokon is múlik a fiatalok jövőbeni önképe

A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken kijelentette, meglátása szerint a családok mellett a történelemtanárokon is múlik, hogy az ifjúságnak milyen lesz a jövőbeni önképe.

Gyurcsány Trianonról: A magyar nemzet egy részének halála

Gyurcsány Ferenc ezúttal is igyekezett történetekbe ágyazni a mondanivalóját, melynek kapcsán megjegyezte, hogy a jövőt kell keresni, és nem a múltat siratni.

Trianon évfordulója miatt bombával fenyegetőzött egy idős férfi

Egy időre le kellett állítani a forgalmat a Máramarossziget és Aknaszlatina közötti Tisza-hídnál, amíg a hatóságok ellenőrizték a területet.

További Hírek

Niedermüller távozását követeli a Fidesz a trianoni megjegyzései után

A DK erzsébetvárosi polgármestere által tett kijelentések jelentős visszhangot keltettek, amelyre a Fidesz is reagált.

A Nemzeti összetartozás napja: a felvidéki rendezvények lehetőséget adnak a közösségi érzés megélésére

Bárdos Gyula szerint bár az évforduló továbbra is gyászos, a közösség tagjainak találkozása és az összetartozás érzésének megélése lehetőséget ad arra, hogy abból erőt merítsenek a közösség tagjai.

Trianon 102: több millió magyaron átlépett egy határ, a halálra ítélt nemzet mégis virágzik

„Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek most itt megásták Magyarország sírját.“ (Gróf Apponyi Albert)

Novák Katalin a Nemzeti Összetartozás Napján: "a magyarságra is nap mint nap igent kell mondani"

A köztársasági elnök hangsúlyozta: azt szeretné, hogy egyre többen legyenek, akik akarnak magyarok lenni, ehhez pedig bátorság kell.

Orbán Viktor, és egy régi igazság

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke egy régi igazságra is felhívta a figyelmet, miközben Trianon szintén szóba került.

Trianon-falfirka miatt ítélhetnek el két erdélyi magyar fiatalt

A Sepsiszentgyörgyben található Vitéz Mihály szoborcsoport talapzatára festették fel a nemzeti emléknap alkalmából a magyar zászló színeit.