Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,15 Ft
Euró
385,43 Ft
Font
448,52 Ft
Bitcoin
61,627 $

Horváth Éva Balin villantotta meg formás combjait

Horváth Éva még mindig egy nagyon is érdekes és látványos karakter, többek között megjelenésben is.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csak fogjuk a fejünket, hogy milyen jelzőkkel illetik időközönként Évát, főként a korával kapcsolatban. Szerencsére erősebb nő annál, minthogy földhöz vágja magát és kivágja a hisztit, mert semmi értelme nem lenne.

Mindig az a legfontosabb, hogy ő mit érez belül, illetve sokat számít, hogy ki mondja azt, amit… Ez mindenki másra is igaz, és ez egy olyan jó tanács, melyet érdemes lenne megfogadnia az embereknek. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Sokan frusztráltak amiatt, mert valaki 40 felett is pengés formás mutat, ráadásul két gyerek mellett. Ilyenkor sokan inkább az adott hírességen töltik ki a dühüket, saját maguk frusztrációit, mint Éva esetében.

Van jobb dolga is, minthogy ezzel foglalkozzon, a formája pedig önmagáért beszél, miközben a jóga csak tovább és tovább formálja a testét. Ennek pedig a követők is örülnek, mert nagyon kedvelik őt, és azt, amit képvisel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.