Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Sajtóértesülések: a Barcelona három játékost is kiszemelt Piqué visszavonulása miatt

Piqué távozásával rengeteg pénz szabadul fel a Barcánál, így az sem kizárt, hogy egyszerre több játékost is szerződtetnének.

...svg content...Gerard Piqué, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub játékosa csapata nézõk által is látogatható, nyílt edzésén vesz részt a barcelonai Camp Nou stadionban 2022. január 3-án. A labdarúgóklubhoz szerzõdött Ferran Torres spanyol labdarúgót ezen a napon mutatták be a klubnál. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A fichajes.net az As értesülései nyomán arról számolt be, hogy a Barca már most felkészült arra, hogy Gerard Piqué visszavonul, ez pedig egy remek lehetőség a klub számára arra vonatkozóan, hogy új játékosok után kutasson.

Mivel Piqué távozásával rengeteg pénz szabadul fel a klubnál – miután ő volt az egyik legjobban fizetett játékos – sajtóértesülések szerint a Barca vezetése már most árgus szemekkel figyeli az ígéretes játékosokat, ráadásul már konkrét nevek is felkerültek a listára. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A három ígéretes játékos

Inigo Martínez

Sajtóértesülések szerint az egyik befutó az Athletic hátvédje lehet, akit egy ideje már figyel a klub, az elmúlt szezonokban nyújtott teljesítménye pedig indokolná helyét a csapatban.
A szerződése jelenleg úgy áll, hogy januárban szabad lesz, hiszen nem hosszabbított klubjával, így egy relatíve kisebb összegért cserébe elengednék. A probléma csak az, hogy az Athletic szinte biztosan nem fog letenni az asztalra egy konkrét konstrukciót.

Juan Foyth

A másik hátvéd, aki a Barca figyel, a Villareal argentin játékosa: ő egy olyan karakter, akit a klub sportvezetése nagyon is kedvel, hiszen sokoldalú játékos, és amellett, hogy hivatalos középhátvéd, tökéletesen dolgozik jobbhátvédként is. Ez pedig előnyös lenne a Barca számára, hiszen azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy erősítsék ezt a posztot.

Martin Zubimendi

A hatalmas tehetséggel megáldott középpályás, a Real Sociedad játékosa Xavi első választása lehet a Sergio Busquets által megüresedett hely betöltésére jövőre, Piqué távozásával pedig arra is lehetőség nyílna, hogy még idő előtt szerződtessék, hiszen a csapatban igen nagy szükség van megbízható játékosokra a középpályán.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.