Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Újabb gyanúsítottat tartóztattak le Herczeg Zoltán kábítószeres ügyében

Herczeg Zoltánt október 21-én tartóztatták le kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt, most pedig egy újabb gyanúsítottra csaptak le a rendőrök.

...svg content...Fotó: Unsplash/Adrien Olichon
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a rendőrség október 21-én letartóztatta Herczeg Zoltán divattervezőt kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt, s bár vele együtt egy másik gyanúsítottat is lekapcsoltak, őt azóta már szabadlábra helyezték.

Herczeg Zoltán jelenleg is letartóztatásban van, az ügy hírére pedig több ismerőse is reagált, ám megdöbbentek a történteken, azóta pedig olyan hírek is napvilágot láttak, melyek szerint a divattervezőt egy közeli barátja csalta tőrbe. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

A Telex értesülései szerint most egy újabb gyanúsítottat tartóztattak le az ügyben, erről pedig a Fővárosi Ügyészség tájékoztatta a portált:

„A másodfokú döntés nyomán, a letartóztatás elrendelése mindkét gyanúsított vonatkozásában végleges.”

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.