Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,93 Ft
Euró
385,23 Ft
Font
451,20 Ft
Bitcoin
69,348 $

Párharc: Varga Viktor nagyon kiakadt a barátnőjére (videó)

A híres énekes általában nagyon nyugodt, de most bombaként robbant, hirtelen dühössé vált, és kiakadva magarázott a kedvesének.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Viktor sokak számára egy nagyon színes, érdekes és megfejthetetlen karakter, akiről elsősorban a nyugodtság jut eszünkbe. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ne lennének feszültebb, idegesebb percei, mert vannak.

Minden embernél előfordul, és a Párharc ideje alatt még természetesebb, ha az ember a verseny hevében feszültebb. Csoki és Hedda például rengeteget veszekedtek, majd úgy tűnt, hogy ismét szakítanak. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Drámai pillanatok bontakoztak ki a nézők és a többi versenyző előtt, akik nem voltak biztosak abban, hogy Csokiék folytatják a versenyt. Végül egy külön töltött éjszaka után megbeszélték a dolgokat, és rendkívül erősen szálltak vissza a játékba.

Remekül teljesítettek a „bankrablás” alatt, addig Varga Viktoréknál akadt némi probléma. Nemigazán értették meg egymást, az összhang mintha eltűnt volna, amiből egy igen komoly veszekedés kerekedett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.