Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

Párharc: Varga Viktorék szerint Csokiéknak nincs helyük a versenyben?

Varga Viktor barátnője azt mondta, nem biztosak abban, hogy együtt kellene lennie Csokinak és Heddának, ami egyúttal a műsorban való szereplésüket is megkérdőjelezi.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok mindenre gondoltunk a Párharc első magyarországi évada kapcsán, de arra nem, hogy az egyik páros közel áll a szakításhoz. Az ehhez hasonló műsorok abban is segítenek, hogy megerősítsék a kapcsolatokat, illetve javítsanak a viszonyokon.

Már az első perctől kezdve látni lehetett, hogy Csoki és Hedda között nincs meg az a fajta szimbiózis, ami a többieknél adott. Néha mintha két idegen küzdött volna egymás mellett, egyszerűen rossz volt mindezt látni. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Sorra jöttek a viták, és a gyenge eredmények, majd egy jobb periódus után megint mélypont állt be Csoki és Heda kapcsolatában. Olyannyira, hogy Csoki közölte, nem akar együtt aludni Heddával, és költözzön ki.

Végül ő ment fel aludni, tehát az éjszakát külön töltötték, ami egyúttal kellemetlen is volt, különösen Heddának, mert ő a nő. Nem érdemelte meg ezt, és Tücsi is azt próbálta sugallni a lánynak, hogy ennek nincs igazán jövője.

Varga Viktoréknak szintén megvan a véleményük róluk, Lili azt mondta, nem biztosak abban, hogy együtt kellene lenniük. Viktor tovább ment, és úgy fogalmazott, mivel ez egy páros verseny, nem feltétlen kellene a játékban szerepelniük.

Még több bulvár: A szingli Molnár Anikónak már nagyon elege van

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.